ENG   ES   УКР  РУС   GER  
міжнародні вантажоперевезення / TBN company
tel:    +38 093 047 16 63        for call to Ukraine:    +38 067 551 27 74
menu
[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Транспортный форум. Международная авиа перевозка » Таможенное оформление. (Затаможка. Растаможка) » Таможенное оформление. Затаможка. Растаможка. Ответы, вопросы. » TIR и сколько это стоит в Украине
TIR и сколько это стоит в Украине
TBNДата: Сб, 23.06.2012, 21:22 | Сообщение # 1
Группа: Администраторы
Сообщений: 1181
Статус: Offline
сколько стоит открыть на себя TIR и где ето делается???
какие нужны документы на перевозку грузов на Россию только по СМR(где делается СМR )???

10 штук американских рублей, Киев, ул. Щорса,11 .тел. 044 201 54 01. Ассоциация Международных Перевозчиков Украины. CMR(бланки) печатают в типографиях, оформляют таможенные брокеры.

Вроде ТИР-корнет дают от трех машин! поправьте если я не прав.

TIR открывает таможня. Членство АСМАП дает право пользоватсья книжкой ТИР (членство = денег + взносы, да книжка стоит денег каждый раз, на каждую перевозку), CMR - Международная ТТН.

ЗЫ. А кОрнетА советую не брать - дороговато будет

МДП это по русски TIR

мне сказали что если стать под чужой TIR то нужно регистрировать машину на владельца TIRа, ето правда???

ето - правда ...
средняя цена - штука убитых енотов ежемесячно ...
вася, у тибя дэнги есть?..так чего тупишь - по девочкам ...зачем тебе эти перевозки?..

В системі МДП використовуються тільки власні автотранспортні засоби перевізника, придатні для перевезення вантажів під митними печатками та пломбами. У разі використання транспортних засобів (крім автомобілів, що знаходяться у фінансовому лізингу), які не є власністю перевізника, останній вносить на рахунок Асоціації додаткову суму гарантії в гривнях, еквівалентну 1000 доларів США по курсу Національного банку України на день перерахування, за кожний автомобіль, що знаходиться в тимчасовому користуванні, але не більше 60 000,00 євро.

все понятно или и это надо разжевать.

Перерегистрировать машину и стать под ТИР не проблема, 1000у.е. и в ГАИ заплоить по-меньше, было бы что возить туда и оттуда, всё лучшее естественно давно схвачено, остались одни объедки.

У меня под ТИРом стоят уже 60 автомобилей. Из них 50% начинали с раздумий, потом еще пару месяцев поработаю, накоплю денег, потом люди приходили просто в отчаянии - несколько месяцев отработали, машину в говно превратилась, денег не появилось, а только больше требуется на ремонт ...
И только затянувши пояс, вырывали деньги из семьи и из других мест и оформлялись и начали ходить на международке ...

Не наступайте на грабли ... Если у Вас нет постоянного нормального заказчика по Украине, не тратте время... Работы в Украине нет ... Свободной ...
 
TBNДата: Сб, 23.06.2012, 21:22 | Сообщение # 2
Группа: Администраторы
Сообщений: 1181
Статус: Offline
Умови вступу до Асоціації міжнародних автомобільних перевізників України.
Учасниками Асоціації можуть бути суб’єкти господарської діяльності всіх форм власності, а також, які мають зареєстровані на них транспортні засоби, ліцензію на надання послуг з міжнародних перевезень пасажирів та вантажів автомобільним транспортом, визнають Статут Асоціації, сплачують членські внески за надані послуги й інші платежі.

В Асоціації встановлюється три категорії Учасників:

дійсні Учасники Асоціації - з правом вирішального голосу допущені до системи МДП;
асоційовані Учасники Асоціації - з правом дорадчого голосу допущені до системи МДП;
асоційовані Учасники Асоціації - з правом дорадчого голосу, без права роботи в системі МДП, який виконує вантажні та/або пасажирські перевезення.
Всі Учасники Асоціації сплачують членські внески в порядку та розмірах, що розглядаються Радою Асоціації та затверджуються Загальними Зборами (Конференцією) Учасників Асоціації.

Прийняття в асоційовані Учасники Асоціації здійснюється Президентом Асоціації на підставі письмової заяви, письмової рекомендації Ради відповідного регіону.

Усі новоприйняті Учасники Асоціації отримують статус Учасників Асоціації з правом дорадчого голосу.

Учасники Асоціації реалізують свої права й законні інтереси, а також виконують свої обов’язки перед Асоціацією безпосередньо через керівника суб’єкта підприємницької діяльності – Учасника Асоціації. Рішення про прийняття перевізника, допущеного до роботи в системі МДП, в Учасники Асоціації з правом вирішального голосу приймає Рада Асоціації за поданням Президента Асоціації та Ради регіону з наступним затвердженням його Загальними Зборами (Конференцією) Учасників Асоціації.

Для вступу до Асоціації з правом дорадчого голосу (асоційовані учасники) і допуском до системи МДП, суб’єкт підприємницької діяльності подає письмову заяву встановленої форми (додаток 5) та укладає договір (додаток 8).

До заяви додаються:

нотаріально засвідчені:
копія свідоцтва про державну реєстрацію суб’єкта підприємницької діяльності;
копії установчих документів (установчого договору, статуту тощо);
скріплені печаткою суб’єкта господарської діяльності:
анкета перевізника (додаток 2);
фінансовий звіт та баланс підприємства за останні 2 роки або документ про наявність основних фондів, які не перебувають у заставі, вартістю не менше 60 000,00 євро;
копія довідки управління статистики про включення до Єдиного Державного реєстру підприємств та організацій України;
копія облікової картки суб’єкта підприємницької діяльності, взятого на облік митницею;
копія свідоцтва платника податку;
копії «Свідоцтв професійної компетентності з курсу: менеджер автомобільних перевезень вантажів і пасажирів у національному та міжнародному сполученні згідно з положеннями Конвенції МДП, 1975 року» керівників чи спеціалістів, виданих навчальним закладом, акредитованим Академією Міжнародного союзу автомобільного транспорту (МСАТ) (обов’язково) – довідки за тел. (044)591-19-96/97;
копії свідоцтв та дипломів про проходження курсів міжнародних автомобільних перевезень водіями;
копія ліцензії на право надання послуг з міжнародного перевезення вантажів автомобільним транспортом;
список власних транспортних засобів, допущених до виконання міжнародних перевезень за встановленою Асоціацією формою (додаток 3), до якого додаються:
копії свідоцтв про реєстрацію транспортних засобів в органах державної автомобільної інспекції;
копії свідоцтв про допущення транспортних засобів до перевезення вантажів під митними печатками та пломбами;
копії не менше 3 міжнародних товарно-транспортних накладних (CMR), які засвідчують наявність досвіду виконання міжнародних перевезень вантажів цим перевізником не менше 6 місяців;
копії платіжних доручень з відміткою банку про сплату вступного внеску та гарантії допуску;
список відповідальних осіб, уповноважених на отримання в Асоціації книжок МДП, із зазначенням їх П.І.Б. та ідентифікаційного коду. Цей список має бути підписаний керівником та головним бухгалтером суб’єкта підприємницької діяльності і скріплений печаткою (додаток 6);
Автоперевізники, які звернулися з заявою для отримання допуску до системи МДП, мають відповідати вимогам:

наявність досвіду здійснення міжнародних автомобільних перевезень вантажів не менше шести місяців;
стабільне фінансове становище;
відсутність грубих чи неодноразових порушень митних правил та податкового законодавства.
За прийняття і розгляд документів на вступ до Асоціації передбачених п.п. 2.1, 2.2 Розділу 20 Посібника для Користувача книжки МДП, вноситься плата в розмірі 20-ти неоподаткованих мінімумів доходів громадян (з ПДВ 408грн.).

Надані документи перевіряються Секретаріатом Асоціації на відповідність мінімальним умовам і вимогам, передбаченим частиною ІІ додатку 9 Конвенції МДП 1975 року. Після чого, матеріали надсилаються голові Ради відповідного регіону для розгляду та підготовки пропозицій Президентові Асоціації.

На підставі рекомендацій Ради регіону (додаток 7) і матеріалів перевірки Секретаріату, Президент Асоціації приймає рішення щодо участі перевізника в Асоціації.

У разі потреби додаткова перевірка транспортних засобів та їх належності автоперевізнику, який бажає отримати допуск до процедури МДП, здійснюється через відповідний Департамент УДАІ МВС України.

Автоперевізник, який протягом 10-ти місяців з дня подання заяви не приступив до роботи в системі МДП, втрачає таке право і повторно подає документи на загальних підставах. Кошти, сплачені ним за розгляд документів на вступ до Асоціації, не повертаються і не враховуються при повторній подачі документів.

Перед отриманням першої книжки МДП Асоціації надається фінансова гарантія (гарантія допуску). Гарантія допуску з 01.02.2003р. вноситься у гривнях на рахунок Асоціації в безготівковій формі за курсом НБУ на день перерахування в розмірі не менше 8 000 доларів США.

В системі МДП використовуються тільки власні автотранспортні засоби перевізника, придатні для перевезення вантажів під митними печатками та пломбами. У разі використання транспортних засобів (крім автомобілів, що знаходяться у фінансовому лізингу), які не є власністю перевізника, останній вносить на рахунок Асоціації додаткову суму гарантії в гривнях, еквівалентну 1000 доларів США по курсу Національного банку України на день перерахування, за кожний автомобіль, що знаходиться в тимчасовому користуванні, але не більше 60 000,00 євро.

Після допуску до системи МДП перевізник зобов’язаний надати в Асоціацію штамп, в якому вказані його повна назва та юридична адреса англійською мовою, номер телефону / факсу, код ЗКПО та код МСАТ - UKR/066/00000 - номер в АсМАП). Аналогічний штамп повинен знаходитись у перевізника.

Для вступу до Асоціації з правом дорадчого голосу без права роботи в системі МДП суб’єкт підприємницької діяльності подає заяву встановленого зразка (додаток 1) та укладає договір (додаток 4.1 (перевезення вантажів); додаток 4.2 (перевезення пасажирів); додаток 4.3 (перевезення вантажів та пасажирів)).

До заяви додаються скріплені печаткою суб’єкта господарської діяльності:

копія свідоцтва про державну реєстрацію суб’єкта господарської діяльності;
анкета учасника (додаток 2.1);
копія довідки управління статистики про включення до Єдиного Державного реєстру підприємств та організацій України;
копія свідоцтва платника податку;
копія ліцензії на право надання послуг з міжнародного та/або внутрішнього перевезення вантажів та/або пасажирів автомобільним транспортом;
список власних транспортних засобів, допущених до виконання міжнародних перевезень за встановленою Асоціацією формою (додаток 3), з копіями свідоцтв про реєстрацію транспортних засобів в органах державної автомобільної інспекції.
Документи приймаються за адресою: 03150, м. Київ, вул. Щорса,11 (станція метро “Палац Україна).
За довідками звертатись по тел: 201- 54-78, 201- 54-33, факс 201-02-34, е-mail:
snv@asmap.org.ua 
За подробностями лучше сюда https://tbncom.com/index/0-250
 
Транспортный форум. Международная авиа перевозка » Таможенное оформление. (Затаможка. Растаможка) » Таможенное оформление. Затаможка. Растаможка. Ответы, вопросы. » TIR и сколько это стоит в Украине
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: