ENG   ES   УКР  РУС   GER  
міжнародні вантажоперевезення / TBN company
tel:    +38 093 047 16 63        for call to Ukraine:    +38 067 551 27 74
menu
[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Транспортный форум. Международная авиа перевозка » Таможенное оформление. (Затаможка. Растаможка) » Таможенное оформление. Затаможка. Растаможка. Ответы, вопросы. » Необходимо ли свидетельство на пломбировку для РФ?
Необходимо ли свидетельство на пломбировку для РФ?
TBNДата: Ср, 04.07.2012, 12:33 | Сообщение # 1
Группа: Администраторы
Сообщений: 1181
Статус: Offline
Подскажите пожалуйста при перемещении товаров через таможенную границу РФ и Украины по CMR без книжки МДП необходимо ли свидетельство на пломбировку? Спасибо.

если таможеный груз перевозится без таможеного контроля,(без пломбы)ненужно.

Наші розумні митники, на вимогу АСМАПу (? ) вирішили зробити два види митних свідоцтв- один для ЦМР, другий для ТІР. В нас же все навпаки- в Європі для ЦМР не треба митного свідоцтва. Так ось новий вид для ЦМР ще не розробили, але дали команду старі митні свідоцтва не видавати і ми перевізники ЦМР щики залишились ні там ні сям, тобто самі знаєте де. Їздимо на старих свідоцтвах, срок діїї яких скоро закінчується, а нових давати не хочуть. Там є один хитрий лист від 12.12.2008 року. що тимчасово дозволяється на території України замитнювати автомобілі на ОСОБИСТИЙ РОЗСУД митника, що проводить замитнення автомобіля, без митного свідоцтва. Коротше кажучи віддали нас на ОСОБИСТИЙ РОЗСУД митників. Про що вже говорити. Я недавно, 27 травня 2009 року воював з екологами. Все ніяк не доходиди руки до них. Знаю, що ті всі страшилки екологів на кордонах про підтікання дизпалива, масла на стурицях і т.п є тільки страшилки. Знаю від перевізників,що штрафи за це платили водії і по 100 і по 200 грн. Все ніяк не доходиди руки до адмінкодексу, а тут їхав з 4 автомобілями і на п/п Росошани-Брічень еколог за те,що йому не дали "традиційних" 20 грн. не полінився, поліз під машини і під однією знайшов каплю дизпалива. Радості його не було меж. Він пообіцяв водієві 119 грн. штрафу, але я спокійно почав вимагати складення протоколу про порушення. Він отетерів- я ж бо мав проситися про пощаду, а я вимагаю протокол. Я знав,що немає такої статті в адмінкодекся. Він шукав пів години. протокол, заповняв його десь теж 15 хв і накінець то родивши протокол послав водія платити штраф ... 85 грн. Я попросив його для початку винести постанову про накладення штрафу в 2-х екземплярах. Він з бідою написав це все. Для цього мені прийшлось визвати старшого зміни митників. Коли він написав постанову я попросив його дати мені Кодекс України про адмінполрушення . Він його дав тільки після мого попередження екологу та старшому митників. В кодексі я побачив, що він склав протокол за ... забруднення водного простору та внутрішніх водойм України. Все крапка. Він прідписав собі вирок. Я написав на нього скаргу в прокуратуру та в міністерство охорони навколишнього середовища. Я знаю,що він тепер не буде писати таких протоколів, бо це службовий злочин ( фальсифікація адміндокументів ). Звичайно заплатить штраф "провіряючим" і поверне мені 85 грн. Якби всі так не давали ні за що взяток, то повірте було б дегше жити нам.

За подробностями лучше сюда https://tbncom.com/index/0-250
 
Транспортный форум. Международная авиа перевозка » Таможенное оформление. (Затаможка. Растаможка) » Таможенное оформление. Затаможка. Растаможка. Ответы, вопросы. » Необходимо ли свидетельство на пломбировку для РФ?
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: