ENG   ES   УКР  РУС   GER  
міжнародні вантажоперевезення / TBN company
tel:    +38 093 047 16 63        for call to Ukraine:    +38 067 551 27 74
menu

01:00
Хітроу озвучив план збільшення в два рази обсягів авіаперевезень вантажів за наступні 15 років

Хітроу озвучив план збільшення в два рази обсягів авіаперевезень вантажів за наступні 15 років

Найважливіший вузол вантажних авіаперевезень Великобританії - Хітроу - планує значне збільшення обсягів перевезених вантажів завдяки інвестиціям в 180 млн. Фунтів стерлінгів. Про це повідомила прес-служба аеропорту 03 листопада 2015 року.

Генеральний директор Heathrow Holding Джон Холланд-Кей повідомив делегатам міжнародної торгової конференції Торгової палати Великобританії, що аеропорт склав 15-річний план інвестування, який дозволить ефективно подвоїти обсяги авіаперевезень .

26% всіх британських товарів провозяться через Хітроу, аеропорт є глобальним логістичним вузлом. Міжнародні вантажні перевезення грають важливу роль в економіці Великобританії. Новий інвестиційний план покликаний поліпшити потужності обробки вантажів в аеропорту і підтримати британський бізнес, поєднуючи експортерів з усім світом і допомагаючи уряду досягти показника експорту в 1 трлн. фунтів до 2020 року.

Велика частина плану сконцентрована на перепрофілювання складських приміщень для скорочення черг і поліпшення обслуговування, щоб час обробки потоків вантажів в аеропорту зменшилася з 8-9 до 4 годин.

План містить удосконалення транзиту міжнародних авіаперевезень шляхом створення технічних приміщень на аеродромі, які дозволять швидко обробляти прибувають і відправляються по повітрю транзитні вантажі. Середній час між транзитними рейсами можна буде скоротити до 6 годин.

Хітроу також планує бути готовим до вантажів електронної комерції і побудувати нову парковку для вантажівок з зоною відпочинку водіїв.

Багато суперечок викликала пропозиція створення спеціальної зони зберігання фармацевтичної продукції для підтримки авіаліній, які перевозять чутливі до коливань температури медикаменти, незважаючи на низький місцевий попит на авіадоставку подібних вантажів .

Дуже часто значення авіатранспорту недооцінюється, однак заяву Хітроу про інвестування демонструє глибоке вивчення керівництвом аеропорту галузі вантажних перевезень. Пропоновані поліпшення допоможуть в успішному розвитку економіки Великобританії.

Категория: Avia news | Просмотров: 836 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar